Survivor Ogeday yarışmaya döndü mü, bıraktı mı? Ogeday ile ilgili Acun Ilıcalı’dan açıklama!

Survivor All Star'da heyecan devam ederken, Ogeday'ın durumu da merak konusu oldu. Acil TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan programın dün akşam yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı, Ogeday ile görüştüğünü belirterek, aldığı kararı konseyde duyurdu. İşte Ogeday'ın Survivor kararı!

'SON GÜNLERDE MENTAL OLARAK ZORLANMAYA BAŞLADI'

Yarışmanın 60. bölümünde Acun Ilıcalı Acil Durum Konsey'inde Ogeday'ın yokluğu ile ilgili durum değerlendirmesinde bulundu. Ilıcalı; "Ogeday Survivor'da son günlerde mental olarak çok zorlanmaya başladı sonra daha da zorlanmaya başladı ve şu anda açıkçası takımın içinde değil. Kendisiyle birebir görüşme yapıcam ama onun öncesinde tabii ki hepimiz için şok bir haber. Daha önce gördük mü gördük. Survivor dünyanın en zor yarışması diyoruz. Fiziksel bir tarafı, performans olayın diğer bir tarafı. Çok önemli bir kısmı da tabii ki mental olarak güçlü kalabilmek. Ogeday acab bu sınavı geçemedi mi yoksa ümit var mı? Önce sizinle konuşalım sonra da Ogedayı da dinleyeceğim, bir görüşme gerçekleştireceğim." açıklamalarında bulunarak sözü Poyraz'a bıraktı.

Poyraz ise; "Ogeday'da kendimiz de son üç haftadır zor bir süreçten geçiyoruz. Bunu söylemekten de sıkıldım, kendimi telkin ederken de zor bir süreçten geçiyoruz, iyi olacağız, halledeceğiz, toparlayacağız diyorum ama süreç uzadıkça çokça yıprandık. Ogedayın da bu fişi çekmesi bir anda olması açıkçası ama bu olaylar olmadan önce bize hiç bir şey çaktırmıyordu. Çaktırmıyodu derken hepimiz moral motivasyon olarak düşüktük, kırılmıştık, hepimiz yorgunduk. Hatta ben bayağı yerlerdeydim. Bir gün öncesi Ogeday, sabah uyanıp ben bırakmak istiyorum demeden bir gün önce beni oyun alanında aradayken ormana çekip bana çok güzel bir konuşma yaptı beni motive eden. İsteyerek yaptı bunu, bana yardımcı oldu. Ama sonra ertesi sabah uyandığında bir anda apayrı bir Ogeday vardı. Yani ben Ogeday'ın çok güçlü bir karakter olduğunu düşünüyorum. O yüzden de kolay kolay pes etmeyeceğine inanmak istiyorum. Bu süreci bir şekilde atlatacağını ve takıma geri döneceğine inanmak istiyorum. Umarım biran önce kendine gelir, toparlar bizim yanımıza geri gelir.

ACUN ILICALI, OGEDAY'IN KARARINI AÇIKLADI

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 61. bölümde Ogeday'la ilgili olarak "Bugün Dominik'te Ogeday ile bir görüşme yaptım. Görüşmede açıkçası Ogeday, söylediğim bütün kapıları kapattı. Alternatifler sundum, hatta isterse bekleyebileceğini söyledim. İsterse deneyip bırakabileceğini söyledim. Fakat Ogeday bütün kapıları kapattı. Açıkçası bende bozuldum, bana konuyla ilgili tepkimi sorduğu zaman sadece şunu söyledim ona; Olabilir, herkes dayanmak zorunda değil ama belli bir süre daha denemekle ilgili hatırımız yok mu diye' açıklamasında bulundu.

Ilıcalı konuyla ilgili sözlerine şu şekilde devam etti: "Biraz daha deneyemez misin, bir bakarsın olmaz, artık ne söylediysem Survivor'a dahil olmak istediğini söyledi." Böylece Ogeday'ın yarışmayla ilgili durumu da netlik kazandı.